Христо Иванов смята, че третият мандат има малък теоретичен шанс. С

...
Христо Иванов смята, че третият мандат има малък теоретичен шанс. С
Коментари Харесай

Христо Иванов: Лидерската среща на Нинова е PR, но ще отидем

Христо Иванов счита, че третият мандат има дребен научен късмет. С Българска социалистическа партия имат съществени разлики, които съпредседателят на Демократична България дефинира като разширяващи се. Така от ден на ден намалявала вероятността Демократична България да поддържат Българска социалистическа партия.

Едно разграничение е тематиката с Украйна. България би трябвало да осъществя дълготрайните задължения на НАТО, по думите му. С Българска социалистическа партия имаме освен разлики, само че и разширяващи се разлики, уточни тук Иванов. Друго разграничение с левите е интеграцията ни в Еврозоната.

Иначе Демократична България ще се включи в среща, въпреки че тази инициатива на Корнелия Нинова му приличала на PR.

Ако някой искаше да има държавно управление, друго трябваше да се случи, сподели още Христо Иванов, като открои, че при нови избори вреда за Демократична България няма да има.

За скандала с Nexo той счита, че на страната ни й трябват закони за лобизма и за ясно финансиране. ДБ не са според от Нексо, по думите му. Финансирането на партията било транспарантно,  " не сме влизали в покупко-продажби с никой от донорите ", регистрира съпредседателят на Демократична България.

На въпрос за публикацията в Die Welt, която твърди, че още предходната пролет, когато страната се управляваше от съдружното държавно управление отпред с Кирил Петков, България е изнесла за Украйна гориво и муниции, съпредседателят на Демократична България напомни позицията на групировката в поддръжка на Украйна. България трябваше да вземе почтена позиция, посочи Христо Иванов. Лицемерието коства пари, счита той и уточни, че износът през медиатори оскъпи помощта.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР